KLUBLIV

Gammel Dansk – det naturlige samlingspunkt i interessefællesskabet. Som visse andre ting går et sundt klubliv aldrig af mode. Tilpas doseret, i behageligt selskab med ligesindede og nydt med omtanke er ethvert interessefællesskab moralsk opbyggeligt.   I klubber verden over hæver medlemmerne deres glas, fastholder øjenkontakten over glassets kant og fornemmer aromaen fra rønnebær og 28 andre forskellige urter, krydderier og blomster. En bedre start på en fælles oplevelse gives ikke. Hvad enten det handler om naturvandring, vinterbadning eller kunst og kultur. Eller street dance, roller skating eller parkour. En for alle. Og alle for en. Men aldrig som andre.

Månedens
Gammel Dansk Klub:
stord gammel
dansk lag,
stord

hvem
skal være
næste måneds
gammel dansk
klub?

Indenrigs og udenlands – du finder dem over hele verden. Danmark, Norge, Sverige… og Newfoundland. Find klubberne på kortet og læs mere om, hvorfor og hvordan Gammel Dansk er en del af klublivet.

Med jævne mellemrum udnævner vi Månedens Gammel Dansk Klub og sender en flaske afsted til næste klubaften.

Se klubber i
nærheden
af dig

DU OG DIN KLUB
SKAL OGSÅ
PÅ KORTET

Er du medlem af en klub, hvor Gammel Dansk er en del af klublivet, skal din klub naturligvis med på kortet.   Udfyld felterne herunder, skriv lidt om klubben og vedhæft et godt billede af jer. Matcher I Gammel Dansk klubkonceptet, kommer I hurtigt på kortet.  

Upload foto (max 2mb)

Kort beskrivelse

Rønnebær indgår som en af de vigtigste ingredienser i Gammel Dansk.

Mange af Gammel Dansk klubberne har plantet deres egen røn på grunden bag produktionsanlægget i Aalborg. I respekt for traditionerne.