Aldrig
som
andre

Gammel Dansk vil gerne hylde de mennesker, der ligesom den selv er helt specielle. De mennesker, der følger deres hjerte. Dem, der har en ganske særlig passion og udlever den – lige meget hvad.

VINDER AF ALDRIG SOM ANDRE-PRISEN 2014:
PETER ‘RAKET’ MADSEN

 

Når Peter vil noget, så gør han det 110 %.

Derfor har han bygget tre ubåde og er nu i gang med en rumraket, der om nogle år skal sende ham selv ud i rummet.

For hvis man kan bygge en undervandsbåd, hvorfor skulle man så ikke også kunne bygge en rumraket?

Den holdning gør Peter til panelets samlede favorit.

Og til vinder af Aldrig som andre-prisen 2014.

Gammel Dansks Aldrig som andre-pris blev uddelt for første gang 23. oktober 2014…

Fra starten af året nominerede danskerne deres kandidater på Gammel Dansks Facebook side, og fra februar tog dommerpanelet så fat på opgaven med at udepege månedens favorit.

Selv om mere end 300 personligheder blev indstillet til prisen, var de to dommere enige om, at Peter Madsen var den samlede favorit ud af de syv månedsvindere.

“Når Peter vil noget, så gør han det 110 %. Han har bygget tre ubåde, og nu er han i fuld gang med at udvikle en raket, der kan tage ham helt ud i rummet. This guy marches to the beat of his own drum!,” udtaler Lars Ulrich.

“Det har været fantastisk at blive præsenteret for så mange passionerede danskere, og vi har modtaget mange spændende bud. Men når man så støder på en mand, som ikke ser begrænsninger, men rækker ud efter stjernerne, så ved man, at han ikke er som andre,” supplerer Preben Elkjær.

Peter Madsen har fra barnsben altid ønsket at kunne flyve højt, og Aldrig som andre-prisen giver ham mulighed for at arbejde videre på at føre den drøm ud i livet.

“Hvis man kan bygge en undervandsbåd, hvorfor skulle man så ikke kunne bygge et rumskib?” spørger Peter. “Jeg lever i min egen lille Apollo 13-verden, og i den er jeg lykkelig. Jeg får en masse problemer ud af ikke at være som de andre, men jeg kan ikke lade være.”

Gammel Dansk ønsker Peter tillykke med prisen. Og vi er selvfølgelig klar med en flaske, når raketten skal døbes…

Læs mere om Peter og de andre favoritter

DOMMER
PANELET

Vi har nøje udvalgt to meget kompetente dommere, der begge selv lever op til filosofien om at følge sin passion og ikke være som alle andre:

 

Den ene er Lars Ulrich  – nærmere præsentation overflødig. Den anden er Preben Elkjær. Nærmere præsentation lige så overflødig…

 

Dommerne, har det sidste og afgørende ord, efter danskerne har stemt, og vinderne skal findes.